Vragenlijst: wat weet u over ondermijning?

Foto: Pixabay - Bru-nO (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Ondermijning, wat is dat eigenlijk? Herkent u de signalen? En wat doet u vervolgens met die signalen? Vanaf 1 juni valt er bij 4000 huishoudens in de gemeente Leudal een brief met vragenlijst over ondermijning in de bus. Doet u ook mee? Het onderzoek loopt tot 27 juni.

Ondermijning betekent dat de onderwereld gebruik maakt van de bovenwereld om hun criminele activiteiten uit te voeren. Bijvoorbeeld door een pand te huren van een nietsvermoedende verhuurder, om er hennep te telen of chemische drugs te produceren.

Enquête
In Leudal wordt een vuist gemaakt tegen ondermijnende criminaliteit. Ook u kunt een steentje bijdragen. Daarom hoort de gemeente graag via de enquête wat u weet over ondermijning. Deelname is volledig anoniem. De resultaten worden gebruikt bij het opstellen van beleid over ondermijning en de communicatie daarover. Heeft u geen brief ontvangen, maar wilt u toch meedoen? Klik dan op deze link om naar de vragenlijst te gaan. Wilt u meer weten over ondermijning of over het onderzoek? Neem dan contact op met mevrouw Kuijpers via telefoonnummer 0475 – 85.90.00 of mail naar: [email protected] Of kijk op www.Leudal.nl/ondermijning.

Reacties

Cookieinstellingen