Verstoringen in de dienstregeling van Arriva door stakingen

Foto: Arriva

ROERMOND – Door een staking van FNV-leden onder het Arriva personeel kunnen komende zaterdag, 4 juni, verstoringen optreden in de trein- en busdienstregeling van Arriva. Ook in en om Roermond is de kans daarop duidelijk aanwezig.

Arriva gaf vandaag aan zoveel mogelijk de normale dienstregelingen te rijden, maar deze eendaagse actie gaat hoe dan ook hinder opleveren voor (groepen) reizigers.

Reisplanners
Op dit moment is de exacte impact nog niet duidelijk. Pas op het laatste moment zal duidelijk zijn of er ritten uitvallen door de staking en welke dat zijn. Als dat het geval is, dan wordt dat zo snel mogelijk verwerkt in de diverse digitale reisplanners en -apps. Het advies aan reizigers is dan ook om kort voor vertrek actuele reisplanners te raadplegen. Op arriva.nl/staking is de meest actuele reizigersinformatie als gevolg van de staking te vinden.

Reacties

Cookieinstellingen