Start dagetappe ZLM-Tour in Leudal

Foto: ZLM Tour / Peter van Rooij

HEYTHUYSEN – Op vrijdag 10 juni starten zo’n 180 internationale wielerprofs in Leudal aan de dagetappe van de ZLM-Tour door Limburg. Deze tour wordt gezien als dé voorbereidingskoers op de Tour de France voor sprinterploegen.

Burgemeester Désirée Schmalschläger geeft om 12.00 uur het startsein.

Zuidelijke richting
De start van de 186 kilometer lange etappe door Limburg vindt plaats op de parkeerplaats Vlasstraat/Dorpstraat in Heythuysen. Dan gaat de koers in zuidelijke richting om de nodige hoogtemeters op te zoeken in het Zuid-Limburgse heuvelgebied. Met de Camerig in Vijlen als zuidelijkste punt, koersen de renners weer noordwaarts om rond 16.45 uur in Buchten te finishen. Iedereen is van harte welkom om de wielerrenners aan te moedigen. Omwonenden van het parcours zijn per brief geïnformeerd.

 

Reacties

Cookieinstellingen