Volop amusement tijdens Kastelen Hepkestocht 2022

Foto: Promotie Platform Leudal

LEUDAL – Op Tweede Pinksterdag, 6 juni, vindt de tweede editie van de Kastelen Hepkestocht plaats. vinden opTweede Pinksterdag 6 juni a.s. Een bijzondere fietstocht met aandacht voor historie, entertainment en heerlijke gerechtjes uit tijden van weleer.

Op initiatief van het Promotie Platform Leudal is een aantrekkelijke route samengesteld van zo’n 20 kilometer, waarbij een drietal kastelen in Leudal kunnen worden bezocht: kasteel Baexem, kasteel Horn en kasteel Aldenghoor in Haelen. Ook dit jaar is Laquais Frans uw gastheer.

Operette
Bij de drie kastelen wordt die dag tegen inlevering van een Hepkesbon een traditioneel hapje geserveerd. Geniet van een heerlijke amuse uit de tijd van Napoleon, een spannend hapje uit de Middeleeuwen of uit de Gouden Eeuw. Verder is er volop amusement. Op kasteel Baexem zal, in samenwerking met De Baronshoeve, het ensemble van de Lichtstad Revue aanwezig zijn om livemuziek ten gehore te brengen met het thema Lodewijk XIV. Een bedelaar, waarzegger, lelijke stiefzuster en kasteeldame en heer zullen nummers zoals de Stepsisters Lament, Vamos, Sorry dat ik besta en Leef! ten gehore brengen. In Horn zal de Dickens Brassband optreden en op kasteel Aldenghoor wordt een operette opgevoerd in Franse sfeer. Ook aan de kinderen is gedacht, met leuke spellen en uiteraard ook iets lekkers uit vroegere tijden.

Hepkesbonnen
De Hepkesbonnen zijn te koop bij Kasteel Aldenghoor in Haelen, De Baronshoeve bij Kasteel Baexem en bij Belaef aan de Dorpstraat 18a in Horn. Deze bonnen kunnen in de voorverkoop worden aangeschaft met korting, maar uiteraard ook op 6 juni. De Kastelen Hepkestocht kan worden ondernomen tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Starten kan vanuit alledrie de kastelen. Aanbevolen wordt te starten voor 14.00 uur.

Reacties

Cookieinstellingen