Inschrijving Scholt Energy Teamtoernooi 2022 geopend

Foto: Pixabay - KeithJJ (CC0-Public Domain)

WEERT – De tweede editie van het Scholt Energy Teamtoernooi komt eraan. Altijd al eens met een team een tennistoernooi willen spelen? Grijp dan nu je kans en schrijf je snel in.

Dat kan tot 1 augustus. Maar doe je dit uiterlijk 5 juni, dan krijgt jouw hele team het eerste drankje van de toernooiorganisatie. En let op, vol is vol, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Opzet
Het toernooi wordt gespeeld van zaterdag 27 augustus tot en met zondag 4 september, op het tennispark van T.C. Weert aan de Fuutstraat 10. Het gaat om een unieke toernooiopzet, waarbij je in teamverband speelt. Het toernooi wordt gespeeld over negen dagen, waarbij een maximaal aantal teams kunnen deelnemen. Een team bestaat uit minimaal vier spelers, elk 18 jaar of ouder. Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro per team. Ben je als speler maar een aantal dagen beschikbaar? Laat dit je niet weerhouden van deelname aan het toernooi. Individuele verhinderingen mag je binnen je eigen team opvangen.

Feest
Gezelligheid staat bovenaan bij dit toernooi. Elke avond zal goed voor de spelers én het publiek gezorgd worden met voldoende eten, drinken en een goedgevulde tombola. Op donderdagavond is het weekend in zicht en is er al een pre-feestavond. Op vrijdagavond volgt de officiële feestavond, gevolgd door een knallend finaleweekeinde waarin de overgebleven teams strijden om de goed gevulde prijzenpot. Kijk snel op de website van T.C. Weert. Voor meer informatie, het reglement en uiteraard het inschrijfformulier, klik je hier.

Reacties

Cookieinstellingen