Wandelvierdaagse voert naar de mooiste plekjes

Foto: Atletiek Leudal

HEYTHUYSEN – Van maandag 16 mei tot en met vrijdag 20 mei – woensdag is rustdag – zijn wandelliefhebbers welkom om deel te nemen aan de Penders Voetzorg Leudal Wandelvierdaagse, georganiseerd door Atletiek Leudal.

Volledig bewegwijzerde routes van 5 kilometer, 7,5 kilometer, 10 kilometer en 12,5 kilometer voeren naar de mooiste plekjes in het natuurgebied Leudal.

Medailles
De eerste drie wandelavonden zijn start, tussen 18.00 uur en 19.30 uur, én finish bij Boscafé De Busjop. De langste afstand kan starten tot 19.00 uur. Op vrijdag, de slotavond, zijn vertrek en aankomst op het plein bij hoofdsponsor Penders Voetzorg in het centrum van Heythuysen. Daar zal deze gezellige wandelweek worden afgesloten met het uitreiken van de medailles. Er is muziek, een loterij en er zijn verschillende attracties voor de jeugd.

Voorinschrijving
Tot en met 14 mei is een voordeliger voorinschrijving mogelijk. Doet u dit vóór 9 mei, dan kunt u uw deelnamekaart op donderdag 12 mei, vrijdag 13 mei of zaterdag 14 mei ophalen bij Penders Schoenen, Dorpstraat 1 in Heythuysen. Niet opgehaalde kaarten liggen tijdens de wandelweek klaar bij de inschrijftafel. Natuurlijk kunt u elke dag na–inschrijven. Kunt u geen vier dagen deelnemen? Dan is er tevens de mogelijkheid om één, twee of drie dagen mee te wandelen. Voor groepen vanaf vijftien personen is er een aantrekkelijke korting. Meer informatie over routes en (vóór)inschrijven: www.atletiekleudal.nl/vierdaagse of kijk op de Facebookpagina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen