Mannenkoor Maas- en Neergalm te gast op groots korenspektakel in Weert

Foto: Con Amore

WEERT – Zaterdagavond 14 mei om 19.30 uur houdt de Gemengde Zangvereniging Con Amore uit Weert haar jaarlijkse lenteconcer,t samen met het Weerter Mannenkoor en mannenkoor Maas- en Neergalm uit Neer.

Con Amore, met Sylvia Berghs als dirigent, telt ruim veertig enthousiaste leden en zingt met liefde heel veel soorten muziek. Op 14 mei is Dorenda Notermans de pianist.

Hoogtepunten
Het Weerter Mannenkoor, opgericht in 1966, staat onder leiding van Jean Pierre Steijvers en Wiel Bonten. Het koor beheerst een scala aan muziekgenres; van klassieke werken, Slavische liederen tot musicals.

Weerter Mannenkoor

Het koor is jong van hart, ambitieus en het sociale aspect speelt een grote rol.

Mannenkoor Maas- en Neergalm heeft een lange historie met veel hoogtepunten. In 1883 opgericht mocht zij in 1983 een Koninklijke Erepenning ontvangen.

Maas- en Neergalm

Ook dit koor kent een zeer gevarieerd repertoire; volks- en carnavalsliederen en van koorwerken uit opera’s tot moderne stukken. Sylvia Berghs is de dirigent en Jean Pierre Steijvers begeleidt op de piano.

Na het concert is er de mogelijkheid om er samen er nog een gezellige avond van te maken in Buurtcentrum Moesel aan de Christinelaan 25 in Weert. En de entree? Die is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen