Veertigste editie van het Accretos Volleybaltoernooi

Foto: Accretos

NEER – Op zaterdag 28 en zondag 29 mei verzorgt volleybalvereniging Accretos, na twee jaar noodgedwongen stilte, alsnog de 40e editie van het Accretos volleybaltoernooi.

Het toernooi zal, net als voorgaande edities, weer plaatsvinden op evenemententerrein Maasveld (Ligteveld) in Neer.

Beachtoernooi
Gedurende dit weekend is er de mogelijkheid om te volleyen op gras en zand. Traditioneel vindt op de zaterdag het toernooi plaats voor jeugdteams in de categorie A, B en C (meisjes/jongens) en niveau 1 tot en met 6. Op zondag is er het beachtoernooi plaats op zand (3 tegen 3) én is er ook weer een recreatief toernooi op gras. Aan het beachvolleybaltoernooi kan worden deelgenomen binnen de categorieën regiodivisie tot en met 1e klasse, 2e/3e klasse en beach b-jeugd. Aan het recreatief toernooi kan worden deelgenomen in de categorieën geoefend en ongeoefend/vriendengroepen.

Barbecue
Om het 40-jarig jubileum te vieren zal er aansluitend aan het toernooi op de zondag tevens een barbecue plaatsvinden. Geen betere manier natuurlijk om het weekend gezellig af te sluiten. Iedereen is welkom, van jong tot oud. Aanmelding kan via de website van Accretos. Daar is ook meer informatie te vinden. Updates over het evenement zijn verder te volgen Facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen