Sjansemaekers willen aan de slag met digitale optocht

Foto: Facebook De Sjansemaekers

ROGGEL – Ondanks de weer wat gunstiger berichten rondom de coronamaatregelen, zien de Sjansemaekers uit Roggel zich toch genoodzaakt een aantal evenementen af te zeggen. Daar staat echter wel een creatief alternatief tegenover: een digitale optocht…

Eerder liet de Roggelse vastelaovesvereniging al weten geen prins te zullen uitroepen dit jaar. Ook het SLK, de Bóntje waek en de optocht gaan niet door. Maar voor dat laatste is nu dus een oplossing bedacht.

Animo
Wel moet er uiteraard eerst geïnventariseerd worden of er voldoende belangstelling is voor een digitale optocht. De bedoeling is dat de creaties worden opgenomen. Daarvan wordt dan een compilatie gemaakt die tijdens de vastelaovend online te zien zal zijn. Mensen kunnen als ‘einzelgenger’, duo of groep meedoen. Ook als je een korte sketch wilt laten zien of een liedje wilt laten horen, bestaat de mogelijkheid daartoe. Opnames vinden natuurlijk plaats met inachtneming van de op dat moment geldende maatregelen. Vanzelfsprekend zijn er mooie prijzen te winnen, dus bedenk iets moois en meld je voor 7 februari aan via het e-mailadres [email protected]. Bij voldoende animo wordt contact opgenomen met iedereen die zich heeft aangemeld en volgt meer informatie. Voor verder vragen, opmerkingen of aanmelding via de app kun je ook terecht bij Kristel Moonen (06-31.76.91.14), Henk Smolenaars 06-53.65.62.91) of Rob van Herten (06-51.12.91.32)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen