VVD doet niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen

Foto: John Hölsgens

LEUDAL – De VVD doet in Leudal niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Er zijn te weinig kandidaten hebben voor een raadszetel, zo meldde Dagblad De Limburger woensdag.

Volgens bestuurslid Ries Ouwerkerk lag er al een verkiezingsprogramma maar zijn er te weinig kandidaten die een raadszetel willen bekleden als het er echt op aankomt.

Werving
Het huidige raadslid Ad Thomassen (65) stopt vanwege het gebrek aan jeugdige opvolgers. De VVD heeft momenteel twee zetels in Leudal, maar jongeling Jordi Vissers (26) had eerder al aangegeven niet verder te willen als raadslid in Leudal. Thomassen, die al benoemd was als lijsttrekker in maart blijft wel graag actief op de achtergrond. De VVD Leudal blijft ook gewoon bestaan, maar gaat zich de komende vier jaar dus richten op de werving van jong talent en het verstevigen van het liberaal gedachtegoed in Leudal, aldus Ouwerkerk.

 

Reacties

Cookieinstellingen