Informatiebijeenkomsten over toekomstige hoogwatersituaties

Foto: Twitter Burgemeester Schmalschläger

LEUDAL – De gemeente Leudal wil samen met inwoners bekijken wat er verbetert kan en moet worden rondom de waterkeringen en het retentiebekken, bij mogelijke toekomstige crisissituaties.

Daarom worden er op maandag 24 en woensdag 26 januari bijeenkomsten gehouden voor inwoners van Horn, Haelen en Buggenum.

Specialisten
De informatiebijeenkomst op maandag 24 januari is bedoeld voor inwoners van Horn en de Broekweg in Haelen en vindt plaats in het zalencentrum De Bombardon in Heythuysen, van 19.00 uur tot 20.30 uur. De informatiebijeenkomst op 26 januari is voor mensen uit Buggenum en vindt plaats in het lokale gemeenschapshuis De Roffert, van 19.00 uur tot 21.30 uur. Daarbij zijn specialisten van Rijkswaterstaat en het Waterschap bij aanwezig.

Aanmelden
Inwoners kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst van hun dorp via het e-mailadres [email protected] Bij de binnenkomst vindt een coronacheck plaats door middel van QR-codes. Indien bijeenkomsten niet fysiek kunnen plaatsvinden, worden deze digitaal ingericht. Deelnemers ontvangen daarover dan tijdig bericht.

Reacties

Cookieinstellingen