Golf van vandalisme in Leudal-West: ruiten ingegooid

Foto: Pixabay - kirahoffmann (CC0-Public Domain)

NEERITTER – Leudal-West gaat momenteel gebukt onder een golf van vandalisme. Nadat eerder al verkeerslichten werden vernield op de Velterbrug zijn maandagavond meerdere vernielingen aangericht in Neeritter. Volgens de politie heeft dit tussen 22.40 uur en 23.00 uur plaatsgevonden.

Er zijn meerdere ruiten van personenauto’s ingegooid. Het betreft de omgeving Luciastraat, Lambertusstraat, Op den Heuvel en De Wal.

Camerabeelden
Volgens buurtbewoners gaat het om ruim vijf personenauto’s. Ook een woningruit werd ingegooid. Bij de politie zijn dinsdag drie aangiftes bekend, maar het kan zijn dat een deel met een kleine vertraging binnenkomt, aldus een woordvoerder tegenover Dagblad De Limburger. Een buurtonderzoek leverde camerabeelden op van de daders, maar dat heeft nog niet tot een aanhouding geleid. ‘Wij nemen dit als gemeente erg hoog op’, zei een gemeentewoordvoerder verder tegen de krant.

Mensen die iets verdachts hebben gezien kunnen de politie bellen bellen via 0900-8844. Verwijs naar zaaknummer 2021199552.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen