Achtervolging beëindigd in Neer: beginnend bestuurder is rijbewijs alweer kwijt

Foto: Pixabay - fsHH (CC0-Public Domain)

NEER – In Neer is zaterdagavond een nog beginnend bestuurder zijn rijbewijs meteen weer kwijtgeraakt, omdat hij met alcohol op achter het stuur zat.

De politie meldt op Instagram dat een patrouille de auto wilde controleren, maar de bestuurder negeerde het stopteken en haalde vervolgens allerlei gevaarlijke toeren uit om de politie af te schudden.

Achtervolging
Na een achtervolging wisten agenten de automobilist in Neer tot staan te brengen. De ademtest leverde 515 ugl (microgram alcohol per liter) op. Dat is meer dan het dubbele van de maximum toegestane hoeveelheid. Het rijbewijs werd daarom ingenomen. Het Openbaar Ministerie buigt zich verder over de kwestie.

Reacties

Cookieinstellingen