Vrouw uit de trein gehaald en in de boeien geslagen bij spoorwegovergang Heythuyserweg

Foto: Facebook Wijkagenten Leudal

LEUDAL – Donderdagavond is bij de spoorwegovergang op de Heythuyserweg (N279) een vrouw door de politie uit de trein gehaald en ingerekend.

Het incident vond plaats rond 23.15 uur.

In de boeien
Toen de politie na een melding arriveerde bij de stilstaande intercity, vlakbij de spoorwegovergang, gingen de agenten eerst de trein in om de vrouw in de boeien te slaan. Vervolgens kon de trein een stukje verder rijden naar de overgang, waar de tegenstribbelende vrouw makkelijker in een politie-auto kon worden geplaatst. Ze is daarna afgevoerd naar het politiebureau. Wat er zich precies heeft afgespeeld kon de politie donderdagavond nog niet zeggen, maar er is niemand gewond geraakt. Het verkeer op de provinciale weg en het treinverkeer had wel enige tijd hinder van het incident.

Reacties

Cookieinstellingen