Gewapende overval op Kruidvat in Haelen

Foto: Facebook Politie Eindhoven

HAELEN – Bij een filiaal van Kruidvat aan de Roggelseweg in Haelen is vrijdagavond rond 19.00 uur een gewapende overval gepleegd.

Een ongeveer 20-jarige man in een donkergrijs trainingspak bedreigde een medewerkster met een steekwapen en eiste geld.

Signalement
De dader wist met een onbekend geldbedrag te vluchten in onbekende richting. Bij de overval raakte niemand gewond. De politie heeft een Burgernetbericht verspreid met daarin het signalement van de man. De dader heeft blond haar en een tenger postuur. Hij droeg dus een donkergrijze joggingbroek en trainingsvest. De politie is voor het onderzoek ook op zoek naar getuigen van het voorval of mensen die meer informatie hebben.

Tweede keer
Het is de tweede keer in een week tijd dat een filiaal van Kruidvat het doelwit is van een gewapende overval. Op maandagavond werd een drogisterij in Maasbracht overvallen. Het is niet duidelijk of beide zaken met elkaar in verband staan.

Reacties

Cookieinstellingen