Vaak toename vandalisme tegen het einde van het jaar

Foto: John Hölsgens

HORN – Recent werd in Horn een zogenoemd kombord onherstelbaar vernield. Wethouder Robert Martens ergert zich enorm aan dit soort incidenten.

‘Triest dat we moeten constateren dat dit opzettelijk is gedaan. Richting eindejaar zien we altijd een toename van dit soort voorvallen’ constateert Martens.

Meldingen
‘Van vernieling en diefstal van gemeentelijk eigendom wordt altijd aangifte gedaan bij de politie. Dit zodat de herstelkosten, indien mogelijk ,verhaald kunnen worden op de dader(s). Degene die zoiets doet, beseft waarschijnlijk niet dat de aanschaf- en herstelkosten van zo’n bord behoorlijk in de papieren loopt’, aldus de wethouder. Mensen die meldingen over dit soort vandalisme hebben kunnen daarvoor terecht bij de wijkagent, via 0900-8844. Wanneer je zelf constateert dat iets in openbare ruimte hersteld moet worden, kun je dat laten weten via deze site.

Reacties