Gemeente op zoek naar vrijwillige kok voor begeleiding van jongeren

Foto: Pixabay - Pexels (CC0-Public Domain)

LEUDAL – De gemeente Leudal gaat in samenwerking met een recreatiebedrijf een leer- en werkproject opzetten voor het Mensontwikkelbedrijf (MOB). Daarvoor is men op zoek naar een vrijwillige kok.

Het MOB begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar betaald werk.

Wintermaanden
Bij de samenwerking met het recreatiebedrijf worden jongeren, met name van buitenlandse afkomst, begeleid om te werken in een keuken van een restaurant. De opzet is om deze jongeren daardoor gemakkelijker in te laten stromen in het regulier beroepsonderwijs. ‘Om van dit project een succes te maken, zoeken wij voor de wintermaanden een enthousiaste (gepensioneerde) kok om op vrijwillige basis deze jongeren te begeleiden naar een succesvolle carrière in de horeca. Uren en dagen worden in overleg bepaald’ zo laat de gemeente weten. Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar [email protected]

Reacties