Doorstapwandeling op de grens van Leudal

Foto: BCL

GRATHEM – Ervaar het prachtige dal van de Uffelsebeek en het landschap van landbouw en kleine bospercelen in de omgeving van Grathem. Tijdens een wandeling daar ontdek je gegarandeerd sporen van de dieren die in het gebied voorkomen.

Voor deze doorstapwandeling van ruim acht kilometer zijn degelijke wandelschoenen of laarzen zeker aan te raden, het kan plaatselijk nat zijn.

Aanmelden
De wandeling start zondag 28 november om 9.30 uur. Start- én eindpunt: de parkeerplaats aan de Markt in Grathem. Deelname kost 3,50 euro voor volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar, onder begeleiding van volwassenen, betalen 1 euro. Opgave gewenst via [email protected] of tijdens de openingsuren van  het Bezoekerscentrum Leudal: dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur via 0475-49.70.10. De op dat moment geldende coronaregels worden uiteraard nageleefd.

Reacties