De enige goede golf, is een muzikale…

BAEXEM – Mooi was het afgelopen zondagmiddag in Baexheimerhof om, na de geïmproviseerde live-stream van vorig jaar en een optreden voor een zeer beperkt publiek, voor een goed gevulde zaal te kunnen zingen en spelen. Genieten, ook voor de leerlingen van muziekschool Pop it Up.

De live-stream van de voorspeelmiddag was wegens succes overigens toch gehandhaafd, maar niets is natuurlijk leuker dan er echt bij te zijn als er muziek gemaakt wordt. En dus kon er na het scannen van de QR-codes van start worden gegaan.

Klassieker
Het talent van Leudal pakte weer lekker uit, van piepjong tot al wat ouder. Voor sommigen was het de eerste keer voor publiek, anderen hadden al wat meer ervaring. Dat resulteerde in een gevarieerd programma met nummers van onder meer Billie Eilish, Adele, Greenday, Lady Gaga en Duncan Laurence. Zelfs een fraai uitgevoerde versie van klassieker ‘Nights in white Satin’ van The Moody Blues passeerde de revue, iets wat met name de oudere generatie in zaal wel aansprak. Die werd tot slot door de docenten ook nog op een ‘oudje’ van The Police getrakteerd. Misschien was het allemaal wel net op tijd, gezien de mogelijke nieuwe restricties die in het verschiet liggen. En dan voor volgend jaar maar hopen dat dit de laatste golf was. Wat de enige goede golf is een muzikale ‘new wave’…

Reacties