Wandeltocht: Ontdek het driestromengebied

Foto: John Hölsgens

NUNHEM – Het natuurgebied Leudal kenmerkt zich door prachtige dalen, meanderende beken, mooie heidegebieden en unieke flora en fauna.

Dit alles heeft het Leudal grotendeels te danken aan de drie beken die het gebied doorkruisen: de Leubeek, Zelsterbeek en Haelense beek.

Nat
Ga mee met de gidsen van Bezoekerscentrum Leudal/Groen Hart Leudal door dit mooie gebied en maak kennis met de geschiedenis van deze beken. Denk daarbij wel aan degelijke wandelschoenen of laarzen, aangezien het plaatselijk nat kan zijn tijdens deze tocht door bos, langs akkers, over bruggetjes en langs het water. Vertrek is op vrijdag 19 november om 10.00 uur vanaf Sint Servaas, aan de Sint Servaasweg 46 in Nunhem. De tocht duurt tot 12.30 uur. De deelnamekosten bedragen 3,50 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen tot 12 jaar.

Reacties