Nog spelers en organisatoren gezocht voor levende kerststal 2021

Foto: Pixabay - Mishelved (CC0-Public Domain)

HAELEN – Bezoekerscentrum Leudal is van plan dit jaar weer een levende kerststal te organiseren. De activiteitengroep van Groen Hart Leudal kan dit echter niet alleen, er is hulp nodig…

Er wordt nog gezocht naar de hoofdrolspelers: een baby die, samen met zijn of haar vader en moeder, het kerstkindje met Maria en Jozef wil spelen.

Engelen
Zo mogelijk nog één extra kindje met ouders. Want dan hoeven er slechts ‘diensten’ van twee uurtjes te worden gedraaid. Het hoeft overigens ook niet per se een pasgeboren baby te zijn. Verder is men nog op zoek naar wat engelen, een stuk of drie koningen, een lichting herders en bezoekers. Ook, en dat is zeker niet onbelangrijk, worden mensen gezocht die willen meehelpen bij de organisatie. Ben je of ken je iemand die het leuk zou vinden hieraan mee te werken, laat het dan even weten via [email protected] Meer informatie nodig? Die is ook via dit mailadres op te vragen.

Aanmelden
Aanmeldingen graag voor 15 november a.s. Er volgt dan een werkbespreking met rolverdeling op vrijdagavond 19 november, van 19.30 uur tot 20.30 uur in het Bezoekerscentrum Leudal. Ook graag aanmelden hiervoor. De levende kerststal wordt gehouden op zondag 26 december van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Reacties