De Bel van Crienske 2.0 in La Rochelle

Foto: Fever of Life

ROGGEL – Op zondag 31 oktober gaat, na een lange coronapauze, De Bel van Crienske weer van start. Deze afwisselende talkshow zit als vanouds vol vertier van hier met live muziek, veel foto’s, video’s, een heuse quiz en nog veel meer.

Er worden weer twee spraakmakende gasten geïnterviewd en de muzikale bijdrage komt van de heren van de befaamde coverband Fever of Life.

Voorverkoop
De Bel 2.0 begint als gewoonlijk om 14.30 uur, maar nu in de grote zaal van La Rochelle met de ingang via het schoolplein. De entree kost nog steeds 10 euro, inclusief een consumptiebon. Kaarten kun je nu al in de voorverkoop bemachtigen bij Top1Toys Coenen, aan de Molenweg in Roggel. Let op: aan de kassa word je natuurlijk alleen met een geldig coronatoegangsbewijs binnen gelaten.

Reacties