Samen aan de slag tijdens de Natuurwerkdag

Foto: BCL

ROGGEL – Samen buiten aan de slag, dat kan op zaterdag 6 november tijdens de Natuurwerkdag. Iedereen kan meedoen, ook als je geen ervaring hebt met klussen in de natuur.

Het is gezond, leuk en gezellig om aan het werk te gaan tijdens de grootste vrijwilligersdag in het groen. Kom zagen, snoeien en meer.

Laarzen
Van 9.00 uur tot circa 12.00 uur kunnen de handen uit de mouwen gestoken worden. Deze keer staat het snoeien van de knotwilgen in de Mussenhoek op het programma.
Het is aan te raden laarzen aan te trekken. In verband met het aantal benodigde tangen, zagen et cetera, alsmede de verzorging met koffie en een wafel, graag aanmelden. Dat kan via [email protected] of telefonisch, bij Bezoekerscentrum Leudal tijdens openingsuren: 0475-49.70.10.

Locatie
De knotwilgen zijn te bereiken via de Roggelseweg, vanaf het Bezoekerscentrum Leudal, richting Roggel. In Roggel, waar de Berkenweg overgaat in de Molenweg linksaf slaan, dan kom je bij de knotwilgen.
Daar is tevens de verzamelplaats. Ook het spandoek van de Natuurwerkdag geeft aan waar het landweggetje is om af te slaan. Deze plek is met de auto te bereiken.

Reacties