Eenvoudig energie besparen: waarom niet?

Foto: John Hölsgens

LEUDAL – De energieprijzen rijzen de pan uit. Het juiste moment om energie te gaan besparen, want energie die niet verbruikt wordt hoeft ook niet betaald te worden!

Bent u eigenaar van een woning met een laag Energie-label (E-F-G- label)? Wacht niet langer en begin vandaag nog met besparen. Tegen inlevering van deze ingevulde bon ontvangt u een gratis bespaarbox ter waarde van 70 euro om direct mee aan de slag te gaan.

Waar en wanneer
De bespaarbox is op te halen in de pop-up store van Duurzaam Leudal, aan de Dorpstraat 51 te Heythuysen, zolang de voorraad strekt Op vrijdag tussen 14.00 uur en 18.00 uur, op de zaterdagen 30 oktober, 6 en 13 november tussen 10.00 uur en 14.00 uur. De bespaarbox bevat een LED Bulb 60w vervanger, een LED Spot 50w vervanger, een tijdschakelaar, een PIR schakelaar, een douchetimer, tochtstrip en een deurdranger.

Reacties