Informatieavond SJG over versleten heup en knie

Foto: SJG

WEERT – Als een heup of knie versleten is, kan een gewrichtvervangende prothese een oplossing bieden.

Bij een versleten heup of knie is het kraakbeen in het gewricht aangetast of in zijn geheel verdwenen. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden en wat het vervangen van een heup of knie nu precies behelst? Op woensdag 10 november organiseert SJG Weert een informatiebijeenkomst rond dit thema.

Aanmelden
De informatieavond vindt plaats van 19.00 uur tot 21.00 uur in het restaurant van hrt SJG Weert, aan de Vogelsbleek 5. De toegang is gratis. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website (zie: Agenda). De orthopedisch chirurg, fysiotherapeut en een verpleegkundige geven uitleg over de versleten knie en heup, behandelingsmogelijkheden, soorten protheses, het plaatsen van een prothese en de revalidatieperiode. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen.

Reacties