Kamerlid Rens Raemakers uit Neer opnieuw tijdelijk met ziekteverlof

Rens Raemakers
Foto: D66

NEER – Rens Raemakers uit Neer treedt opnieuw terug uit de Tweede Kamer om gezondheidsredenen.

‘Het valt me zwaar opnieuw voor een periode van ziekteverlof te moeten kiezen. Maar gezien het dringend advies van de artsen heb ik geen andere optie’ laat Raemakers weten.

Nummer één
Het oud-raadlslid van Leudal gaat er van uit  dat zijn terugtreden opnieuw van tijdelijke aard is. Raemakers zat in 2020 al een tijdje ziek thuis, wegens een burn-out . ‘Gezondheid moet je altijd op nummer één zetten. Ik ga me richten op een duurzaam en volledig herstel’, aldus Raemakers. Hij wordt in Den Haag vervangen door Fonda Sahla, gemeenteraadslid in Den Haag. Raemakers kwam in 2017 de Kamer binnen en was toen het jongste parlementslid. Hij voert namens D66 het woord over onder meer de jeugdzorg.

Reacties