AED-vrijwilligers gezocht: voorlichtingsbijeenkomst in Heythuysen

Foto: Pixabay - JamesRein (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Wekelijks worden in Nederland ruim 300 mensen getroffen door een plotselinge stilstand in de bloedsomloop. In ongeveer 80 procent van de gevallen gebeurt dat thuis. Op zulke kritieke momenten is het goed als hulp dichtbij is. Hulp die misschien jij wel kan bieden…

In alle dorpen van Leudal is een dekkend netwerk van automatische externe defibrillatoren (AED). Inclusief een daarbij behorend netwerk van getrainde vrijwilligers. Om dit netwerk uit te breiden is er behoefte aan vrijwilligers, die als eerste ter plekke kunnen zijn. Want elke seconde telt! Iets voor jou?

Programma
Op dinsdag 12 oktober van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur is er een voorlichtingsavond in de raadszaal van de gemeente Leudal, in Heythuysen. Om voorbereid te zijn op een situatie waar iedere seconde telt en om antwoord te geven op je vragen, organiseert Hart voor Limburg deze bijeenkomst. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Informatie met betrekking tot reanimatie en AED gebruik.
  • Werking van het oproepsysteem HartslagNu.
  • Uitleg over de inschrijving en registratie

Aanmelden
Aanmelden voor het bijwonen van de voorlichtingsavond is noodzakelijk. Dit kan via deze website. Klik op de blauwe balk. Meer informatie is te vinden op deze website.

Reacties

Cookieinstellingen