Leer alles over positieve gezondheid bij Bibliocenter

Foto: Pixabay - leninscape (CC0-Public Domain)

HEYTHUYSEN – Positieve gezondheid is een benadering binnen de gezondheidszorg die niet de ziekte, maar een betekenisvol leven van mensen centraal stelt. De nadruk ligt op de veerkracht, eigen regie en het aanpassingsvermogen van de mens en niet op de beperkingen of ziekte zelf.

Wil jij gezonder leven en daar alles over weten? Dan zijn de informatiebijeenkomsten over positieve gezondheid bij Bibliocenter Heythuysen iets voor jou.

Leefstijl
De bijeenkomsten vinden plaats in Bibliocenter Heythuysen, aan De Neerakker 2a en hebben thema’s als ‘Je brein als medicijn’, ‘Voeding als medicijn’ en ‘Mentale rust’. Deelname kost 5 euro voor leden van Bibliocenter en 7,50 voor niet-leden. De avonden worden verzorgd doorJohn van Heel. Hij is onder meer leefstijlcoach, eigenaar van Life Style Vitae leefstijlclub en al meer dan 35 jaar actief op het gebied van Leefstijl als medicijn. Details en de mogelijkheden om je aan te melden zijn hier te vinden.

 

Reacties