Speurtocht door de natuur voor kinderen

Foto: Pixabay - kevinbism (CC0-Public Domain)

HAELEN – Kinderen van acht tot twaalf kunnen meedoen aan een nieuwe speurtocht door het Leudal. Tijdens de route door de natuur moeten vragen worden beantwoord.

Elk antwoord levert een letter op. Als alle vragen juist zijn beantwoord ontstaat een zin.

Cadeautje
Is de juiste zin gevonden, dan kun je bij het Bezoekerscentrum Leudal een klein cadeautje in ontvangst nemen. De route door het Leudal is ongeveer 4,5 kilometer lang  en duurt anderhalf tot twee uur. Het is leerzaam op het gebied van natuur én cultuur en tevens leuk om te doen voor kinderfeestjes, of gewoon voor gezinnen met kleine kinderen. Haal de gratis routebeschrijving met opdrachten af bij Bezoekerscentrum Leudal, aan de Roggelseweg 58 in Haelen. Dagelijks geopend van 12.00 uur tot 16.00 uur, behalve op maandag.

Reacties