Gezonde en actieve leefstijl voor de inwoners van Leudal

Foto: Anytime Fitness

HEYTHUYSEN – De voordelen van een gezonde en actieve leefstijl zijn je vast al bekend. Vele fysieke- en psychische aspecten spelen een rol.

Zo kan een gezonde leefstijl chronische ziekten verminderen of voorkomen.

Geleidelijk
De landelijke cijfers liegen er niet om: ongeveer de helft van alle volwassenen heeft matig of ernstig overgewicht. Het is vaak geen kwestie van niet willen, maar het starten en volhouden van een gezonde leefstijl is voor veel mensen lastig. Eigenaren Rick en Sjoerd van Anytime Fitness in Heythuysen zijn, samen met hun team, dagelijks bezig om hun leden te begeleiden bij een gezonde en actieve leefstijl. Zij doen dat graag laagdrempelige en zetten mensen daarbij graag in hun kracht. Geen strenge diëten, maar juist geleidelijke verandering van de leefstijl zorgt vaak voor een blijvend resultaat. Naast de weegmomenten is er de mogelijkheid om onder begeleiding te sporten, gevarieerde voedingsschema’s op maat te verkrijgen of Personal Training te ontvangen.

Succes
Rick en Sjoerd hebben na de opening van de sportscholen opnieuw veel gemotiveerde leden mogen begeleiden bij het werken aan hun doelen voor een gezonde en actieve leefstijl. En met succes: het gemiddelde verlies aan lichaamsvet van de leden bedroeg 4,2 procent. De twee heren staan met hun expertise en verschillende programma’s klaar voor individuen, koppels, ouderen en zelfs hele gezinnen. Samen met hun team willen zij een actieve bijdrage blijven leveren aan een gezond en actief Leudal.

Fysiotherapie
Binnen Anytime Fitness is ook de fysiotherapielocatie van FysioStofberg gelegen. Een sterk samenwerkingsverband om klachten te onderzoeken, te behandelen en samen met het team van Anytime fitness mensen verder te begeleiden waar nodig. Zo is deze locatie een waar leefstijlcentrum in Leudal, waar elk individu de zorg en aandacht krijgt die nodig is. Wil jij ook een gezonde leefstijl creëren met een blijvend resultaat ? Bij Anytime Fitness in Heythuysen staan ze voor jou klaar. Loop gerust binnen voor vrijblijvend advies!

Reacties