Grote brand aan de Vrijkenstraat in Roggel

Foto: Wesley Coenen

ROGGEL – De brandweer is woensdagavond uitgerukt voor een brand in een timmerwerkplaats aan de Vrijkenstraat in Roggel.

Er werd al snel opgeschaald naar grote brand. Het vuur woedde in een loods van 17 bij 17 meter.

Assistentie
Het is nog onbekend wat de oorzaak van de brand was. De eerste melding kwam rond 18.15 uur bij de alarmcentrale binnen. Na 21 minuten werd opgeschaald naar grote brand. Met onder meer drie tankautospuiten en één hoogwerker is de brand onder controle gebracht. Korpsen uit onder meer Heythuysen, Weert en Meijel waren gealarmeerd om assistentie te verlenen. Om te voorkomen dat de brand oversloeg, besproeide de brandweer een pand dat naast de timmerwerkplaats ligt. Of de timmerwerkplaats als verloren moet worden beschouwd, is niet duidelijk. ‘Maar de schade is enorm’, liet een woordvoerder van de brandweer weten. Er hebben zich voor zover bekend geen persoonlijke ongevallen voorgedaan.

Reacties