Geen gala, maar uitreiking Coiffure Award gaat wél door

Foto: Tom Spauwen

HAELEN – Iedereen binnen de branche had zich er enorm op verheugd om elkaar weer te zien, om samen het mooie kappersvak te vieren. Niet voor niets had de Coiffure Award-organisatie de uitreiking meer dan eens uitgesteld. Ze wilden de kans op een gala zo groot mogelijk maken.

Het leek erop dat het ging lukken toen bekend werd gemaakt dat vanaf eind juni evenementen weer georganiseerd mochten worden. Met groot enthousiasme werd dit nieuws ontvangen, de uitnodigingen verstuurd en de organisatie ging van start.

Kleiner aantal
Totdat plotseling het aantal coronabesmettingen enorm snel toenam en tijdens de persconferentie door demissionair premier Rutte alsnog aan de rem werd getrokken. Met deze nieuwe beperkende maatregelen bleek er geen kans om op 12 september een gala voor de hele branche te laten plaatsvinden. Gelukkig is een bijeenkomst met een kleiner aantal mensen op anderhalve meter wel mogelijk. Daarom worden enkel de genomineerden met hun partner uitgenodigd voor de uitreiking van de Coiffure Awards. Onder de genomineerden is ook Flow Hairsalon uit Haelen.

Uitzending
De bekendmaking van de winnaars zal ook online worden uitgezonden, zodat iedereen de spannende momenten live kan volgen, via www.coiffureaward.nl. De organisatie past zich aan de omstandigheden aan maar zal de genomineerden en winnaars de eer geven die zij verdienen. Tijdens deze avond zal ook de ANKO Ondernemers Award uitgereikt worden aan een ondernemer die uitblinkt in innovatie, onderscheidend vermogen, duurzaamheid/MVO of creativiteit.

Reacties