Verhuizing bibliotheeksysteem: vestigingen tijdelijk gesloten

Foto: John Hölsgens

LEUDAL – Vanwege de verhuizing van het bibliotheeksysteem zijn de bibliotheekvestigingen in Haelen, Horn, Neer, Baexem, Roggel, Ittervoort en Heibloem gesloten van zaterdagavond 11 tot en met donderdag 16 september. De vestiging Heythuysen blijft open, maar hier kunnen in die periode alleen boeken worden ingeleverd en uitgeleend.

Voor materialen waarvan de inleverdatum in deze periode valt, wordt die periode met een week verlengd.

Favorietenlijstjes
Opgebouwde leenhistoriek en eventueel gemaakte favorietenlijstjes gaan verloren. De leenhistoriek kan op verzoek worden toegezonden. Voor de favorieten lukt dit helaas niet, die zal men zelf moeten afdrukken. Wil je jouw leenhistoriek niet kwijt, dan kun je online dit formulier invullen. Tijdelijk kunnen geen openstaande bedragen worden afgerekend, bibliotheekmedewerkers kunnen niets opzoeken of aanpassen in het systeem, de catalogus op www.bibliocenter.nl is niet toegankelijk en je kunt geen gebruik kunt maken van ‘Mijn account’. Vanaf vrijdag 17 september zijn alle bibliotheekvestigingen weer normaal geopend.

Reacties