Matiz mag eindelijk weer: twee concerten in Leudal

LEUDAL – Eindelijk is er niet alleen licht aan het einde van de tunnel, we naderen nu ook dat licht. Wat hebben alle artiesten het publiek gemist. Langzaam maar zeker is er echter weer meer mogelijk. Ook Matiz, het populaire wereldmuziekgezelschap met leden uit Leudal, Maasgouw, Roermond en Maastricht, kan de draad weer oppakken…

Na een optreden in het Parkstadtheater van Heerlen op 11 september staan er de komende tijd twee optredens in Leudal op de rol. Allereerst het concert in De Bombardon in Heythuysen, dat vlak na de eerste lockdown gepland stond en nu eindelijk ingehaald kan worden. De nieuwe datum is 26 september.

Reserveren
Op 14 november staat Haler op de concertagenda, wanneer de Uffelse molen wordt aangedaan. Nog vóór de optredens in Leudal staat nog een concert in Sevenum gepland. Alle informatie staat uiteraard op de website van de band, waar tevens de kaarten kunnen worden gereserveerd voor de concerten in Leudal. Dat kan trouwens ook gewoon via mail: [email protected] De ticketverkoop van de andere optredens gaat via de theaters zelf. De zitplekken zijn verdeeld op anderhalve meter afstand per huishouden. Eventueel wordt er uitgeweken naar een grotere zaal.

Wereldse energie
Natuurlijk heeft de band niet stilgezeten. U kunt het vertrouwde repertoire van klanken uit de hele wereld verwachten, maar zeker ook nieuw materiaal. Matiz, bestaande uit Brenda Nijsen, Sofie van Rooijen, Martin Houkes, Joop Janssen, John Damen, Koen Dekkers, Twan Wijnhoven en Pantaleon Hajenius, kijkt er in ieder geval enorm naar uit u allemaal weer te mogen begroeten en u te trakteren op wereldse energie met een goede vibe…

Reacties