Finale Nigel Otermans een week verschoven

Foto: Nigel Otermans

VALKENBURG – Valkenburg is afgelopen maand flink getroffen door de overstromingen. Gedupeerden daarvan worden aan alle kanten geholpen, zoals met de actie van Giro 777 die elf miljoen opbracht en de actie van Omroep Max die twee miljoen opleverde.

Het dekt helaas nog lang niet alle schade. De voorstelling van de oorspronkelijk uit Haler afkomstige illusionist Nigel Otermans die vandaag zou worden opgevoerd, wordt een week verschoven (naar 1 september) vanwege de Valkenburgse benefietavond ‘Help Limburg oet de drup’.

Toptijden
Nigel en zijn team beleefde afgelopen weken toptijden, de show werd zelfs vier keer uitverkocht. Nigel wist van tevoren niet hoe de belangstelling kon zijn, dus alleen de eerste vier shows waren ingepland. Toen de plannen voor de benefiet bekend werden gemaakt kon de finale show een week verschoven worden. Inmiddels is de kaartverkoop daarvoor al flink op gang gekomen. Wie de show nog wil zien moet dus snel zijn.

Reacties