Kunst- en Cultuurweekend 2021: van Art Dinner tot en met Kunstfietsen

Foto: Facebook Stichting Kunst en Cultuur Leudal

LEUDAL – Het Kunst- en Cultuurweekend 2021, georganiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur Leudal in samenwerking met de gemeente, vindt plaats van vrijdag 3 september tot en met zondag 5 september.

De opening is om 18.00 uur tijdens het Art Dinner in Hoeve Elshof in Heythuysen, dat verder zal leiden langs galerie Bont en Blauw en cultuurpodium De Bombardon.

Droom
Een dag later staat de kindervoorstelling ‘De droom van Annebel’ op het programma, van 10.30 uur tot 11.30 in het gemeenschapshuis in Ell. Zondag 5 september is de dag van het traditionele kunstfietsen, deze keer door Ell, Haler, Hunsel, Ittervoort en Neeritter. Bijzonder dit jaar is de expositie van schilderijen uit de erfenis van de bekende Zuid-Limburgse kunstenaar Charles Eyck en diens echtgenote Karin Meyer. Kijk hier voor het complete programma.

Reacties