Burgemeester Schmalschläger ontvangt Leudalse veteranen

Foto: Facebook Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht

LEUDAL/ROERMOND – Op 25 september vindt in Roermond de Limburgse Veteranendag plaats. Burgemeester Désirée Schmalschläger nodigt de veteranen (en partners) van Leudal uit om hier gezamenlijk aan deel te nemen.

Voorafgaand aan het programma in Roermond is er een ontvangst in de raadszaal van het gemeentehuis.

Aanmelden
Aansluitend vertrekt het gezelschap per bus naar Roermond, voor het bijwonen van het programma van de Stichting Limburgse Veteranendag (LVD) bij het Verbindend Monument in het Nationaal Herdenkingspark. Daarna biedt burgemeester Schmalschläger de veteranen van Leudal een lunch aan. Veteranen die geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen en zich willen aanmelden kunnen dit doen tot 1 september via e-mail ([email protected]) of per telefoon (0475-85.90.00).

Reacties