De persoonlijke benadering van no-nonsense beweegcoach Nathalie Tobben

Foto: Paul Rous

HEYTHUYSEN – Beweegcoach Nathalie Tobben is al sinds november 2014 de trotse eigenaar van NathaliS. Na wat omzwervingen streek de van oorsprong Beegdense in mei 2019 in Heythuysen neer. Op deze mooie zomerse dag straalt de zon net zo hard als Nathalie, wanneer we in haar tuin aan de Sint Janlaan plaatsnemen.

De vrolijkheid en de betrokkenheid spatten er bij deze sportieve dame vanaf, waarbij al snel duidelijk wordt hoe oprecht haar interesse in mensen en hun bewegingsapparaat is.

Passie
‘Toen ik begon, dat was nog alleen in Beegden, heb ik huis-aan-huis blaadjes verspreid om klanten te werven. De eerste avond dat ik een les verzorgde waren er twintig mensen!‘ zegt Nathalie. Vanuit haar grootste passie, het dansen, zocht Nathalie vervolgens uitbreiding en vond die in het verzorgen van groeps- en individuele lessen Pilates en een specialisatie in het lesgeven aan 55-plussers.

Persoonlijk
Alles wat ze te bieden heeft, heeft Nathalie nu samengevat in de term beweegcoach. Daarbij ligt de focus op uitgebreide persoonlijke aandacht. Ze vindt het erg belangrijk om te kijken naar ieders wensen, doelen, behoeften en mogelijkheden. ‘Ik kan niet genoeg benadrukken dat iedereen welkom is bij mij: jong en oud, dik of dun, sportief of ongetraind, het maakt niet uit. Daarnaast neem ik bij iedereen ruim de tijd om vooral naar de hoofdvraag die men heeft te luisteren!’ zegt Nathalie. Ze werkt het meest op locatie: centraal in verschillende dorpen in Leudal en Maasgouw waar men ‘met het matje onder de arm’ naar toe kan. Soms geeft zij les bij haar thuis in de tot home gym omgebouwde garage. Zoals zij zelf aangeeft: ‘Deze eigen ruimte biedt de mogelijkheid om mensen nóg meer individuele én succesvolle begeleiding te geven!’

Pilates
‘Dansen is nog steeds een uitlaatklep. Van daaruit is Pilates mijn ‘core business’ geworden’ geeft Nathalie aan. Haar motto is: ‘Pilates maakt je bewust van je houding, je ademhaling en van de manier waarop je beweegt. Dit zorgt uiteindelijk voor meer bewegingsvrijheid. Tevens kan Pilates een goede bijdrage leveren aan blessurepreventie en herstel. Daarnaast is het – met aanpassingen – zelfs mogelijk om gedurende een zwangerschap deel te nemen aan lessen of om na de zwangerschap de balans in het lichaam weer terug te vinden. Pilates is gewoon een perfecte en boeiende of beter gezegd fascinerende methode om het individu te benaderen’.

Lees alles over wat Nathalie voor je kan doen op haar website NathaliS. Kijk ook op haar Facebookpagina en mail of bel voor een proefles: [email protected] – 06-51.01.65.71

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen