Het Zomercarnaval Ell heeft rood, geel, maar vooral groen licht

Foto: www.zomercarnavalell.nl

ELL – Het Zomercarnaval Ell kan doorgaan. Na twee eerdere, succesvolle edities in 2018 en 2019 is het vrijdag 20 augustus 2021 eindelijk weer zo ver.

‘Es vastelaovendj Limburg bennevelt’ komt het in de zomer terecht in Ell.

Feesttent
Op sportpark Molenveld aan de Busstraat in Ell zal de feesttent op z’n kop worden gezet, met optredens van Sjpringlaevend, Christel & Quinn, Marleen Rutten, Beppie Kraft, Big Benny en Spik & Span. Vastelaovendj inne zomer veers se in Èll! Corona wordt buiten de deur gehouden, want er wordt gewerkt met de bekende coronatoegangsbewijzen. Tickets zijn in de voorverkoop hier te bestellen. Alle informatie over Zomercarnaval Ell is te vinden op zomercarnavalell.nl, en Facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen