Overstromingen en corona houden illusionist Nigel Otermans niet tegen

VALKENBURG – De oorspronkelijk uit Haler afkomstige illusionist Nigel Otermans en zijn team laten zich noch door corona noch door overstromingen tegenhouden. De geplande shows deze zomer, vanaf 28 juli iederen woensdag in het Openluchttheater Valkenburg, gaan gewoon door.

Dat laat Oterman weten aan Leudal.Nieuws.nl.

Game of Talents
Nigel was laatst met zijn team te zien in de eerste aflevering van het nieuwe RTL4 tv-programma ‘Game of Talents’. Julie Van den Steen en Tijl Beckand presenteren het programma. In deze eerste aflevering namen Jandino Asporaat en Nora Gharib het tegen elkaar op met aan hun zijde een onbekende Nederlander en Vlaming. De twee teams moeten raden welke verborgen en vaak verrassende talenten de kandidaten op het podium komen uitvoeren.

Spannend
Het was voor Nigel en het Weertse team, bestaande uit Jacey Vaessen, Claire Keijsers, Kayleigh Gielissen en Joeri Jacobs, het eerste grote tv optreden. ‘Het was erg spannend om zoveel illusies in zo’n korte tijd te moeten performen, alles draait dan om timing’, aldus Nigel. De opnames vonden plaats in de studio’s in Brussel. Het werd ook al eerder in Belgie (VTM) uitgezonden, maar Nigel en team mochten nog niks verklappen over hun deelname.

Voor tickets en meer informatie kun je kijken op www.nigelotermans.nl

Reacties