Leudalfolder met ‘tien keer zeker doen tips’

Foto: Promotie Platform Leudal

LEUDAL – Het Promotie Platform Leudal heeft een gratis folder gemaakt, met daarin een overzicht van het vrijetijdsaanbod in onze gemeente op het terrein van eten en drinken, cultuur, zwemmen, attracties, actief en sportief.

Daarnaast wordt een top 10 gepresenteerd in de vorm van de ‘tien keer zeker doen tips’ en is de folder voorzien van een knooppuntenkaart, met daarop twee bijzondere ‘kastelenfietsroutes’ die het platform speciaal heeft gemaakt.

Website
De folder wordt door het platform in eigen beheer uitgegeven en is gratis te verkrijgen bij toeristische bedrijven in Leudal, Bezoekerscentrum Leudal in Haelen, de gemeente, fiets- en diverse andere winkels binnen Leudal. In het najaar zal ook de website ‘liefdevoorleudal’ worden geintroduceerd. Het eerste exemplaar van de folder werd donderdag door Pascal Schreurs, coördinator van het Promotie Platform Leudal, overhandigd aan wethouder Toerisme en Recreatie Stan Backus.

Reacties