Ook Leudalmuseum eindelijk weer open voor publiek

Foto: Leudalmuseum

HAELEN – Na het Bezoekerscentrum Leudal gaat nu ook het Leudalmuseum weer open, onder RIVM-voorwaarden.

Vanaf 5 juni kun je er weer terecht onder het motto dat we inmiddels kunnen dromen: hou anderhalve meter afstand, draag een mondkapje en desinfecteer de handen.

Mogelijkheden
Verplicht aanmelden tot maximaal vier personen is noodzakelijk, jezelf meegerekend (gezinnen uitgezonderd). Er zijn drie mogelijkheden. Je komt naar het Bezoekerscentrum Leudal en meldt je daar aan. Het is mogelijk dat op dat moment het maximale aantal van acht bezoekers (personeel en kinderen tot en met 12 jaar worden niet meegerekend ) bereikt is en dat je moet wachten tot andere bezoekers het museum verlaten.

Mailen en bellen
Je kunt ook een mail sturen naar [email protected] en vermelden wanneer, hoe laat en met hoeveel personen je het museum wilt bezoeken. Je krijgt dan tijdens de openingstijden van het Bezoekerscentrum een reactie. Je kunt daarnaast bellen tijdens de openingstijden (dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur) met 0475-49.70.10 en je krijgt onmiddellijk te horen of het door jou gekozen tijdstip nog beschikbaar is.

Aandachtsgebieden
Vanaf zaterdag 5 juni bestaat dus weer de mogelijkheid het Leudalmuseum te bezoeken. Je treft hier een uitgebreide collectie aan over vier aandachtsgebieden: Flora en Fauna, Archeologie, Heemkunde (huishoudelijk en verenigingsleven) en Geschiedenis (Tweede Wereldoorlog). Alle vier de aandachtsgebieden richten zich specifiek op het Leudal.

Reacties