Controle hondenbelasting weer van start in Leudal

Foto: Pixabay - LUM3N (CC0)-Public Domain)

LEUDAL – Vanaf maandag 7 juni vindt in Leudal de jaarlijkse controle op het bezit van honden plaats. Dit wordt gedaan in het kader van de hondenbelasting en uitgevoerd door BsGW.

Controleurs bellen bij inwoners van de gemeente Leudal aan om het hondenbezit te inventariseren.

Coronamaatregelen
Een controleur moet zich altijd geldig kunnen legitimeren. Bij twijfel over de echtheid of geldigheid van een identiteitsdocument, dient er een aanvullende legitimatie gevraagd te worden. Indien nodig kan er contact worden opgenomen met BsGW. Uiteraard zullen bij de controles de voorgeschreven maatregelen als gevolg van het coronavirus (1,5 meter afstand en hygiënemaatregelen) in acht worden genomen.Meer informatie is hier te vinden.

Reacties