Ongeval op N273 Grathem: inzittende busje overleden

Foto: PXHERE - (CC0-Public Domain)

GRATHEM – Een ongeval op de Napoleonsbaan bij Grathem kostte zondagmiddag de inzittende van een busje het leven. Het voertuig raakte rond 16.30 uur van de weg en botste frontaal tegen een boom.

Het voertuig vloog in brand. Nadat het vuur was geblust bleek dat de inzittende was overleden.

Total loss
De identiteit van de inzittende is nog niet bekend. De bestelbus heeft een Pools kenteken. Het voertuig is total loss en mede daarom is volgens de politie nog niet duidelijk of deze persoon de enige inzittende was. Medewerkers van de teams Forensische Opsporing en Verkeersongevallenanalyse doen nader onderzoek. Naast brandweer, politie en meerdere ambulances werd ook een traumahelikopter gealarmeerd.

Reacties