Gemeentelijk nieuws ‘digitaal en analoog waar nodig of gewenst’

Foto: John Hölsgens

LEUDAL In november 2020 werd een motie ingediend door Progressief Akkoord over de toegankelijkheid van de digitale dienstverlening van de gemeente Leudal.

Aan de hand van de resultaten van de motie, een enquête en een marktverkenning over de gemeentelijke nieuws- en informatieverstrekking, is besloten om de koers ‘digitaal en analoog waar nodig of gewenst’ voort te zetten.

Spambox
Dat houdt concreet onder meer in dat de gemeente overstapt naar een landelijke aanbieder voor de digitale nieuwsbrief. Met die nieuwe leverancier wordt ook het belanden van de nieuwsbrief in spamboxen van abonnees aangepakt, want dat is momenteel een veelvoorkomend probleem. Verder worden op korte termijn gesprekken gevoerd met ML5 over verdere communicatiemogelijkheden. Daarnaast worden ook de mogelijkheden voor een analoge publicatie verder verkend. Hierover moet de gemeenteraad nog een besluit nemen.

Uiteraard kunt u voor gemeentelijk nieuwtjes ook in de toekomst terecht binnen deze sectie van onze nieuwswebsite.

Reacties