Jayanty Kalpoe met het verhaal achter de Zorgboom

Foto: de Zorgboom

‘Mijn moeder, een echte lieverd, een betere moeder had ik mij niet kunnen wensen! Ik zorg voor haar, want zij heeft voor mij gezorgd en dat maakt wie ik ben vandaag. Gepassioneerd, ondernemend en authentiek. Veel ouderen hebben niet altijd iemand om op terug te vallen en daarom wil ik er met de Zorgboom voor hen zijn. Om naar ze te luisteren en voor ze te zorgen. Er gewoon te zijn!

Ik ben Jayanty Kalpoe en dit is mijn verhaal én het verhaal achter de Zorgboom.

In 2017 ben ik begonnen met een klein groepje mensen die ik in Roermond begeleiding gaf. Als snel werd dit meer en meer en heb ik in 2018 de Zorgboom in Haelen opgestart. De organisatie groeide in cliënten- en personeelaantal en sinds 2019 kunnen wij ons een volwaardige zorginstelling voor thuiszorg, begeleiding en dagbesteding noemen.

Bij de Zorgboom bewaken wij onze kwaliteit streng. Wij willen namelijk echt iets kunnen betekenen voor de mensen die wij verzorgen, de betrokken familieleden en mantelzorgers, maar ook voor degene die bij ons langskomen voor de dagbesteding, aan de Roggelseweg 24 in Haelen. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich vertrouwd voelen bij ons en weten dat ze altijd contact mogen opnemen of om hulp kunnen vragen. De Zorgboom biedt persoonlijke verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp, individuele begeleiding en dagbesteding. Combinaties van deze zorgvormen kunnen uiteraard ook. Mijn team en ik proberen het verschil te maken: zorg met maatwerk, aandacht en tijd.

De Zorgboom beantwoordt de zorgvraag, zoekt de meest passende zorg, ontlast de mantelzorger en ondersteunt hen én degene met de zorgvraag. Hierin kijken wij graag verder dan alleen praktische zaken en houden rekening met een algeheel welzijn. Ook wanneer de Zorgboom niet de gepaste organisatie is, zullen we doorverwijzen naar de juiste oplossing.’

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via 085- 876.96.42.

Reacties