Nico Dijkshoorn houdt lezing in Ellenhof

Foto: Wikipedia - Oskardebot (CC BY-SA 4.0)

ELL – Dichter, columnist, schrijver en tv-persoonlijkheid Nico Dijkshoorn komt op donderdag 27 mei naar gemeenschapshuis Ellenhof in Ell voor een online lezing.

Als de coronamaatregelen het toelaten, is de lezing ook ter plekke te volgen.

DWDD
Nico Dijkshoorn was jarenlang huisdichter van De Wereld Draait Door. Hij bracht tientallen boeken uit. In Ell leest voor uit eigen werk, vertelt over zijn ervaringen en gaat in op vragen uit het publiek. De lezing duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur. De kosten bedragen voor leden van Bibliocenter die de lezing – indien mogelijk – live willen bijwonen 10 euro en voor niet-leden 15 euro. Online deelname kost 2,50 euro. Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/nico-dijkshoorn.

Reacties