Alles onder dak met de panelen van Vrenken Handelsonderneming

Foto: Pixabay - Peggy_Marco (CC0-Public Domain)

HEYTHUYSEN – Vrenken Handelsonderneming voorziet in een zeer uitgebreid assortiment stalen dak- en gevelbeplating, dakgoten, dakbedekking en sandwichpanelen. Bovendien worden alle bijbehorende bevestigingsmaterialen geleverd en wordt het zetwerk tevens voor je gedaan.

Klanten kunnen voor een groot deel van de uitvoering terecht aan de Leveroyseweg 15 in Heythuysen. Vanaf de stalen constructie tot en met de dakbedekking in renovatie of nieuwbouw: door jarenlange ervaring en technische know-how is Vrenken Handelsonderneming in staat het ideale prestatieconcept naar de wensen van de klant te realiseren.

Professionals
De firma levert door geheel Limburg en Brabant, met oog voor detail, alle mogelijke projecten in nieuwbouw en renovatie op de gewenste manier af. Voor alle klanten, dus ook voor professionelen in de bouw zoals montagebedrijven, dakdekkers, staalbouwers, aannemers, opdrachtgevers en architecten. Dankzij het uitgebreide productassortiment kan Vrenken altijd een volledige oplossing op maat bieden. U kunt een compleet gebouw van staal realiseren dat uitsluitend uit producten van Vrenken Panelen bestaat en waarbij u volop keus hebt uit kleuren, profileringen of bekledingen.

Particulieren
Maar uiteraard is Vrenken er tevens voor de particulieren. Voor sandwichpanelen voor dak en gevel, enkel staal, ondersteunende afdichtingen, vloeren, zetwerk en toebehoren kunnen zij hier terecht. Er zijn natuurlijk handige doe-het-zelvers, maar desgewenst kunt u ook in contact worden gebracht met één van de partners die voor de montage kunnen zorgen. Bovendien heeft Vrenken door jarenlange betrokkenheid met de landbouwsector ook een volledig, divers en compleet aanbod voor gebouwen voor pluimvee, herkauwers, varkens, wijnbouw en nog veel meer.

Bekijk het volledige aanbod ook op de website en vraag er een offerte aan…

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen