Online cultuurweek voor de jeugd volledig coronaproof

Foto: Pixabay - Victoria_Borodinova (CC0-Public Domain)

LEUDAL – In deze coronatijd is het lastig, zo niet onmogelijk, om in school of na school iets aan cultuureducatie te doen.

Daarom organiseert Myouthic centrum voor kunst en cultuur samen met Leudal Leeft een online Cultuurweek voor alle kinderen van Leudal.

Programma
Van 24 tot en met 31 maart kunnen zij meedoen met een aantal leuke, gratis cultuuractiviteiten, volledig coronaproof. De activiteiten zijn allemaal online en bedoeld voor peuters, kleuters, basisschoolkinderen én gezinnen. Er kunnen maximaal tien deelnemers meedoen per activiteit. Dus wees er snel bij! Een dag van tevoren ontvang je van de link. Er is aandacht voor onder meer theater, tekenen, knutselen en muziek. Het volledige programma en alle informatie is te vinden via deze website.

Reacties