Verdachte in Horn aangehouden voor aanranding en schennispleging

Foto: Venture-Wikipedia (CC BY-SA 3.0)

HORN – Een 46-jarige man uit Düsseldorf is donderdag in Horn op straat aangehouden op verdenking van eerdere aanrandingen en schennispleging in het centrum van Roermond.

Nadat de politie eind februari twee meldingen ontving over aanrandingen in het centrum van Roermond, is er een onderzoek ingesteld  in samenwerking met de afdeling Zeden van de Limburgse politie.

Betast
Tijdens dat onderzoek kwam de verdachte in beeld. Er zijn bij de politie twee aangiften gedaan van aanranding. De man sprak de vrouwen aan en tijdens het gesprek betastte hij hen onzedelijk. Naast deze twee aangiften werd er afgelopen week door een vrouw ook aangifte gedaan van schennispleging door de verdachte. Dit zou op dinsdag 9 maart in het centrum van Roermond hebben plaatsgevonden. Ook een tweede melding van schennispleging is inmiddels bij de politie bekend.

Meer slachtoffers
De man is na aanhouding overgebracht naar het politiebureau en zit vast. De politie vermoed dat er mogelijk meer slachtoffers zijn. Ben jij slachtoffer geworden van aanranding en heb je je nog niet bij de politie gemeld, neem dan contact op met de afdeling Zeden via tel. 0900-8844.

Reacties